RFID Heuptassen / Moneybelts

RFID Heuptassen / Moneybelts

Waarom een heuptas?

Wanneer men op reis gaat heeft men belangrijke of waardevolle spullen bij zich. Het meest comfortabele en veilige manier om dit bij je te dragen kan met een heuptas.

Een heuptas draag je net onder je buik en kun je gemakkelijk toezicht houden. Vele heuptasjes kun je zelfs onder je jas dragen.

Meest ideale heuptas.

Er zijn verschillende soorten heup buideltasjes. Denk aan grote heuptassen platte heuptassen, multifunctionele heuptassen en riemtassen. De meest ideale heup-buiktasje is moeilijk te zeggen omdat er voor verschillende activiteiten andere eisen gesteld kan worden.

In ons assortiment vind je verschillende Dutch Shield® tassen voor diverse activiteiten.

De meeste tassen van Dutch Shield® zijn voorzien van RFID bescherming.

€ 12,39

Deze Dutch Shield buideltas heeft twee vakken die beiden voorzien zijn van een rits. Deze tas is van een hoogwaardige lycra en tpu stof vervaardigd. De buitenste vak is vooral handig voor een mobiele telefoon, oordopjes en vliegtickets. Deze moneybelt is bevestigd met een klittenband die je kan openklappen waaronder je de tweede ritsvak ziet die met een RFID materiaal beschermd is.

€ 14,00
€ 19,00 - € 5,00
Niet op voorraad

Deze riemtas van Dutch Shield is voorzien van 3 vakken met een rits waarvan twee vakken groot zijn en een kleine aan de voorzijde. Tevens is er aan de voorzijde een steekvak waar een paspoort of een smartphone in past. Zowel de steekvak als de voorvakje zijn beschermd met een RFID materiaal waardoor je je persoonlijke pasjes zoals bankpassen, creditcards en paspoorten kan beschermen tegen criminelen.

€ 22,31
Laatste items in voorraad

Zeer stevige Dutch Shield RFID heuptas die je ook kan dragen in een crossbody vorm zowel voor jong als oud. Het gedeelte wat tegen je buik aandrukt heeft een zeer zachte voering en is ademend. Deze buiktas heeft in totaal 3 ritsvakken. In de grootste vak zit er nog twee steekvakken in. Je kan een hoop spullen in kwijt zoals je mobiele telefoon, powerbank, sleutels, vliegtickets en een 0.5 lt fles water.