RFID Leren Dames Portemonnee met Rits Portefeuille - Billfold Bruin

RFID leren Dames portemonnee met rits portefeuille Billfold. Als je je geld en pasjes op een comfortabele, veilige en makkelijke manier wilt nemen, dan moet je een Billfold portemonnee kopen. Sommige mensen kiezen liever voor pasjeshouders, maar hiermee kan je nauwelijks of geen brief - en muntgeld meenemen. Met een mooie portefeuille met rits heb je daar geen last van. Er is genoeg ruimte voor pasjes, kassabon - en muntgeld.

€ 34,99
Inclusief belasting
Average rating: 0/5 - Number of reviews: 0
  • Afrekenen in een beveiligde omgeving Afrekenen in een beveiligde omgeving
  • Voor 20:00 besteld morgen in huis Voor 20:00 besteld morgen in huis
  • 14 dagen niet goed geld terug 14 dagen niet goed geld terug

RFID leren Dames portemonnee met rits portefeuille Billfold

Als je je geld en pasjes op een comfortabele, veilige en makkelijke manier wilt nemen, dan moet je een Billfold portemonnee kopen. Sommige mensen kiezen liever voor pasjeshouders, maar hiermee kan je nauwelijks of geen brief - en muntgeld meenemen. Met een mooie portefeuille met rits heb je daar geen last van. Er is genoeg ruimte voor pasjes, kassabon - en muntgeld.

RFID Leren Dames portemonnee met rits portefeuille Billfold bruin

Het belangrijkste om te weten over een portemonnee, is natuurlijk wat er allemaal in past. Met deze Billfold portemonnee ben je in ieder geval voorzien van genoeg opslagruimte. Zo is er 1 vak om briefgeld in te doen + 2 extra compartimenten met ritssluiting voor muntgeld, of wanneer je een kassabon of parkeerbon in je portemonnee wilt meenemen, zonder dat dit kwijt raakt tussen het briefgeld.

Daarnaast kan je 10 pasjes meenemen in deze portemonnee en heeft het nog 2 grote vakken voor bonnen of grotere pasjes. Voor ID of OV heeft het portemonnee een vakje aan de buitenkant, zo haal je het makkelijk te voorschijn en dankzij het drukknopje hoef je niet bang te zijn dat het geld of pasjes eruit kan vallen. 

Uiterlijk van deze Portemonnee met rits.

Deze prachtige dames portemonnee is vervaardig uit 100% rundleer. De portemonnee heeft geen overbodige poespas die het draaggemak verslechten. Het is een kwalitatieve portemonnee en juist de look zorgt ervoor dat het zo stijlvol oogt. Het formaat is daarbij ook nog eens ideaal. Deze portemonnee heeft daarnaast ook een metalen ring om deze eventueel aan een ketting te gebruiken.

Stijlvol en Veilig.

Naast mooi is deze leren dames portefeuille ook veilig. RFID leren Dames portemonnee met rits is voorzien van RFID. Met deze RFID bescherming biedt de portemonnee weerstand tegen skimmen en zijn al je pasgegevens dus veilig. RFID bescherming is onmisbaar in deze tijd.

Let op!

RFID portemonnees worden gebruikt als een preventieve maatregel voor uw pasjes en gegevensbeveiliging.

Beschadiging van de binnenvoering beïnvloed de RFID werking, wees daarom voorzichtig ermee.

Controleer daarom altijd de werking! Wij zijn nooit en te nimmer aansprakelijk voor inbraak of diefstal van jouw eigendommen.

3170
Kenmerken
Biljetten compartiment
1
Pasjesvakken
10
Steekvakken
2
Muntvak
2
RFID bescherming
Ja
Materiaal
100% Hoogwaardig rundsleer
Afmetingen LxBxH
100 x 130 x 27mm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Reviews

Schrijf een product beoordeling