RFID Portemonnee Dames

RFID Portemonnee Dames

Bijna iedereen heeft wel een portemonnee. Portemonnees een soort organizer eigenlijk voor al je waardevolle bezittingen. Een ID of Rijbewijs is ook een waardevolle bezitting hier op staan namelijk gevoelige privacy gegevens. En steeds meer pasjes worden voorzien van RFID chips, ook hier op staan privacy gegevens. Ook zien we in het nieuws steeds meer over contactloos diefstal. Er wordt dus contactloos ( draadloos ) geld en gegevens ontvreemd van je pasjes. Een portemonnee met RFID bescherming is dus echt van deze tijd. Bescherm je waardevolle bezittingen met een RFID Portemonnee.

Er zijn verschillende portemonnees. Denk aan Portefeuille, Billfold Portemonnee, Pocket Portemonnee, Compacte Portemonnee, Creditcardhouder, Pasjeshouder, ID-houder, Pasjeshouder met geldclip.

€ 7,99
€ 9,99 - € 2,00
Laatste items in voorraad

RFID Slimline Billfold Leren Portemonnee. Als je je geld en pasjes op een comfortabele, veilige en makkelijke manier mee wilt nemen, dan moet je een Billfold portemonnee kopen. Sommige mensen kiezen liever voor pasjeshouders, maar hiermee kan je nauwelijks of geen briefgeld meenemen. Met een mooie, Billfold leren portemonnee heb je daar geen last van. 

€ 29,99
Laatste items in voorraad

RFID leren Dames portemonnee met rits portefeuille Billfold. Als je je geld en pasjes op een comfortabele, veilige en makkelijke manier wilt nemen, dan moet je een Billfold portemonnee kopen. Sommige mensen kiezen liever voor pasjeshouders, maar hiermee kan je nauwelijks of geen brief - en muntgeld meenemen. Met een mooie portefeuille met rits heb je daar geen last van. Er is genoeg ruimte voor pasjes, kassabon - en muntgeld.