Welke Kobo eReader heb ik?

Ontdek nutrending_flat

VERTROUWD SHOPPEN

Filteren op

Op zoek naar een hoesje voor je Apple Airtag?

Apple Airtag Hoesjes

Op zoek naar een hoesje voor je Apple Airtag? 

De kans is groot dat jij op zoek bent naar een Apple Airtag hoesje. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Door middel van een Apple Airtag Sleutelhanger van onze site ben je in staat om over een persoonlijke uitstraling te beschikken. Hiermee weet je zeker dat je niet meer loopt te zoeken naar jouw Apple Airtag maar dat je precies ziet welke van jou is. Omdat we zien dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat over het kopen van een Apple Airtag hanger hebben we besloten om het een en ander voor je op een rijtje te zetten!

Maak kennis met Apple Airtag

Voordat we ingaan op het kopen van een Apple Airtag of halsband is het handig om even stil te staan bij de Apple Airtag zelf. Er zijn namelijk nog genoeg mensen die niet precies weten wat het is. Apple onthulde in april 2021 zijn langverwachte Airtag na jaren van geruchten en speculaties. De kleine ronde tag is ontworpen om aan voorwerpen als sleutels en portemonnees te worden bevestigd. Dit maakt het mogelijk om deze accessoires via Bluetooth te volgen, net als Apple-apparaten in de Zoek mijn app. Elke Airtag kan worden gegraveerd met maximaal vier letters of emoji-tekens, al zijn er enkele beperkingen voor meerdere emoji vanwege de beperkte grootte. Wel kan je er bijvoorbeeld je naam inzetten om er zo voor te zorgen dat je jouw Apple Airtag makkelijker terug kunt vinden. 

Airtag worden toegevoegd en beheerd in de Zoek mijn app onder het tabblad "Items" dat Apple in iOS 14.3 introduceerde. Net als op andere Apple-apparaten wordt elke Airtag in de app Zoek mijn telefoon op een kaart weergegeven. Dit stelt je in staat om te zien waar de tag zich bevindt. Airtags maken via Bluetooth verbinding met je iOS- en macOS-apparaten. Airtags zijn rechtstreeks bij Apple verkrijgbaar. Bij aankoop krijg je alleen nog niet de accessoires die nodig zijn om de Airtags aan een voorwerp te bevestigen. Dit is dan ook gelijk de reden dat je bij ons even een losse Apple Airtag hanger moet bestellen als je hem bijvoorbeeld aan je tas wilt hangen. 

Voordelen van een Apple Airtag hoesje 

Goed, je weet nu dat je een Apple Airtag hoesje niet gelijk bij je aankoop krijgt. Deze zal je dus nog even los moeten bestellen. Maar waarom zou je moeten kiezen voor een Apple Airtag hanger vraag je je af? De belangrijkste reden is het feit dat een Apple Airtag halsband of hoesje ervoor zorgt dat je jouw apparaat van een persoonlijke uitstraling voorziet. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar het maakt het ook nog eens makkelijker om je Apple Airtag terug te vinden als je hem kwijt bent geraakt. Mocht je bijvoorbeeld ergens je tas hebben laten staan dan kan je op basis van de uitstraling van jouw Apple Airtag veel makkelijker op zoek gaan bij de gevonden voorwerpen. 

Daar komt ook nog eens bij dat een Apple Airtag hoesje ervoor zorgt dat hij beter beschermd is dan voorheen. Hoewel de Apple Airtag best wel wat kan hebben is het niet zo dat hij onverwoestbaar is. Dit houdt dan ook in dat het oppervlak nog altijd gevoelig is voor onder andere val- en stootschade. Met een Apple Airtag hoesje zorg je ervoor dat je jouw apparaat van de nodige bescherming kunt voorzien. Je Apple Airtag beschermen en tegelijkertijd wat meer kleur en persoonlijkheid toevoegen, wie wilt dat nu niet? 

Ook een Apple Airtag hoesje bestellen? 

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over de Apple Airtag en over de hoesjes die je bij ons kunt bestellen. Door middel van een Apple Airtag hoesje of sleutelhanger zal ook jij in staat zijn om je tag van een persoonlijke uitstraling te voorzien. Benieuwd welke soorten hoesjes er op dit moment allemaal te vinden zijn? Neem dan snel een kijkje in ons eigen assortiment om op zoek te gaan naar het hoesje wat echt bij je past. Voor vragen over het bestellen van een Apple Airtag hanger is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen!