Welke Kobo eReader heb ik?

Ontdek nutrending_flat

VERTROUWD SHOPPEN

Filteren op

Anti diefstal RFID Dutch Shield Tassen

Dutch Shield Tassen

Waarom een heuptas?

Wanneer men op reis gaat heeft men belangrijke of waardevolle spullen bij zich. Het meest comfortabele en veilige manier om dit bij je te dragen kan met een heuptas of schoudertas.

Een heuptas draag je net onder je buik en kun je gemakkelijk toezicht houden. Vele heuptasjes kun je zelfs onder je jas dragen.

Meest ideale heuptas.

Er zijn verschillende soorten heup buideltasjes. Denk aan grote heuptassen platte heuptassen, multifunctionele heuptassen en riemtassen. De meest ideale heup-buiktasje is moeilijk te zeggen omdat er voor verschillende activiteiten andere eisen gesteld kan worden.

In ons assortiment vind je verschillende Dutch Shield® tassen voor diverse activiteiten.

Anti diefstal schoudertas?

Ook is er een schoudertas met RFID bescherming. In deze schoudertas zijn je autosleutels beschermd tegen skimmen, ook geeft deze schoudertas bescherming voor paspoorten.

De meeste tassen van Dutch Shield® zijn voorzien van RFID bescherming ( Anti-Skim bescherming ). Welke tassen dit zijn wordt beschreven in de product omschrijving.

€ 12,74
€ 14,99 -15%
Niet op voorraad

Deze Dutch Shield buideltas heeft twee vakken die beiden voorzien zijn van een rits. Deze tas is van een hoogwaardige lycra en tpu stof vervaardigd. De buitenste vak is vooral handig voor een mobiele telefoon, oordopjes en vliegtickets. Deze moneybelt is bevestigd met een klittenband die je kan openklappen waaronder je de tweede ritsvak ziet die met een RFID materiaal beschermd is.

€ 13,59
€ 15,99 -15%

Zeer compacte Dutch Shield sport heuptas waar genoeg in past die je goed kan gebruiken tijdens joggen, hardlopen, maar ook tijdens fitnessen en verder natuurlijk ook tijdens je stedentrips. Dit heuptas heeft een middelmaat ritsvak waar je persoonlijke spullen in passen zoals je mobiele telefoon, geld, sleutels en andere belangrijke spullen.

€ 22,94
€ 26,99 -15%

Zeer stevige Dutch Shield RFID heuptas die je ook kan dragen in een crossbody vorm zowel voor jong als oud. Het gedeelte wat tegen je buik aandrukt heeft een zeer zachte voering en is ademend. Deze buiktas heeft in totaal 3 ritsvakken. In de grootste vak zit er nog twee steekvakken in. Je kan een hoop spullen in kwijt zoals je mobiele telefoon, powerbank, sleutels, vliegtickets en een 0.5 lt fles water.