Anti diefstal RFID Dutch Shield Tassen

Dutch Shield Tassen

Waarom een heuptas?

Wanneer men op reis gaat heeft men belangrijke of waardevolle spullen bij zich. Het meest comfortabele en veilige manier om dit bij je te dragen kan met een heuptas of schoudertas.

Een heuptas draag je net onder je buik en kun je gemakkelijk toezicht houden. Vele heuptasjes kun je zelfs onder je jas dragen.

Meest ideale heuptas.

Er zijn verschillende soorten heup buideltasjes. Denk aan grote heuptassen platte heuptassen, multifunctionele heuptassen en riemtassen. De meest ideale heup-buiktasje is moeilijk te zeggen omdat er voor verschillende activiteiten andere eisen gesteld kan worden.

In ons assortiment vind je verschillende Dutch Shield® tassen voor diverse activiteiten.

Anti diefstal schoudertas?

Ook is er een schoudertas met RFID bescherming. In deze schoudertas zijn je autosleutels beschermd tegen skimmen, ook geeft deze schoudertas bescherming voor paspoorten.

De meeste tassen van Dutch Shield® zijn voorzien van RFID bescherming ( Anti-Skim bescherming ). Welke tassen dit zijn wordt beschreven in de product omschrijving.

€ 25,19
€ 29,99 -16%

Zeer stevige Dutch Shield RFID heuptas die je ook kan dragen in een crossbody vorm zowel voor jong als oud. Het gedeelte wat tegen je buik aandrukt heeft een zeer zachte voering en is ademend. Deze buiktas heeft in totaal 3 ritsvakken. In de grootste vak zit er nog twee steekvakken in. Je kan een hoop spullen in kwijt zoals je mobiele telefoon, powerbank, sleutels, vliegtickets en een 0.5 lt fles water.