RFID Autosleutel Beschermhoes

RFID Autosleutel Beschermhoes

Voorkom diefstal van uw auto of auto onderdelen.

Steeds  horen we meer diefstal van auto's  of auto onderdelen. Het maakt de criminelen niet uit of er alarm op de voertuig zit.

Auto's met een Keyless Go & Keyless entry zijn makkelijk toegankelijk voor criminelen. Ze hebben een apparaat  waarmee ze op afstand de sleutel code kopiëren en kunnen daarna er mee wegrijden wanneer ze willen. Een aantal exclusieve auto's zijn voorzien van een hoge klasse alarmsysteem. Deze auto's kunnen ze soms niet stelen, maar dit weerhoudt de criminelen niet. In een mum van tijd demonteren ze de waardevolle elektronica uit uw auto. Uit bronnen blijkt dat ze zelfs de stuur meenemen.

Wat is RFID bescherming?

RFID staat voor afkorting van Radio Frequency Identification.

Criminelen proberen draadloos of op afstand bankpasjes / sleutels / paspoorten en smartphones uit te lezen. Tassen, hoesjes en etuis met een RFID bescherming voorkomt dit en bespaart u een hoop ellende.

RFID materiaal heeft een signaal blokkerende eigenschap

In ons assortiment vind je verschillende Dutch Shield® autosleutelhoesjes met RFID bescherming.

Nu ook TPU / Siliconen Autosleutelhoesjes verkrijgbaar.

Wij hebben nu ook Autosleutelhoesjes een soort autosleutel behuizing van het stevige materiaal TPU (het lijkt op siliconen maar dan betere kwaliteit) Die hebben geen RFID bescherming maar beschermd het sleutel goed tegen vallen en stoten. Je vindt ze in categorie Autosleutelhoesjes